OPTIBIS a fost rodul unei experiente de peste 36 de ani in domeniu. Experienta acumulata de-a lungul timpului in vechiul atelier de optica,de pe strada Mihai Viteazu (langa magazinul Tomis)a fost baza unui nou concept care sa vina in intampinarea purtatorilor de ochelari.

Profesionalismul si seriozitatea au facut din OPTIBIS,unul dintre cele mai cunoscute magazine de optica din Constanta.

OPTIBIS-ul si-a inceput activitatea din dorinta de a-i ajuta pe oamenii care vor sa-si imbunatateasca vederea,folosind un ochelar corect din punct de vedere medical dar si estetic.

De-a lungul anilor,societatea a reusit sa se extinda,infiintand in anul 2001,un nou sediu pe strada Constantin Bratescu 28 (fosta Mihai Dumitru).Noul sediu beneficiaza de cabinet oftalmologic,oferind consultatii si prescriptii de ochelari efectuate de medic oftalmolog specializat,cat si de optometristi cu experienta in domeniu.

Este o societate cu capital romanesc,dotat cu tehnologie moderna si personal calificat.Firma detine si un laborator de montaj,cu o tehnologie de ultima generatie.

Pentru ca ne pasa de sanatatea clientilor nostrii,personalul calificat are grija sa ii consilieze si sa-i asigure de cele mai inalte servicii oftalmologice.

Datorita profesionalismului,anilor de experienta si promtitudinii,valorile noastre au ramas aceleasi de cand ne-am infiintat in Constanta:produse de buna calitate,personal calificat si servicii personalizate adaptate nevoilor fiecarui client,respectand si onorand astfel orice buget.

Ne dorim sa facem parte din viata clientilor nostrii,sa satisfacem toate dorintele si sa impartasim mereu momente frumoase si multe zambete.

Cu OPTIBIS vezi bine si esti vazut bine!

V-am convins? Va asteptam sa ne vizitati!